Frokost i Skiveren

2006-04-30T00:00:00+00:0030. april 2006|Kaj og familien|

Da vi kom sent hjem fra flyveturen til Nice, havde vores svigersøn Anders inviteret til tapas i sommerhuset i Skiveren. Han holder hvert år en drengetur (guttetur) til sommerhuset.

 

Deltagerne er gamle kammerater fra Stavanger. De fælder træer, kører rundt i Vendsyssel, smager på vin og nyder specielt Skagen, hvor de altid finder en undskyldning for at besøge glaspuster Niels Chr. Olesen, der til gengæld altid serverer en flaske Bourgogne i magnumstørrelse.

 

Lækre retter på bordet

Stavangers førende advokat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skulle møde kl. 14 til tapas, og det blev jo et måltid af format. Alle syv nordmænd havde deltaget i madlavningen og fremstillet de mest lækre små retter, der blev skyllet ned med vand, vin og øl efter behag.

 

En flot dag, hvor vi alle kosede os.