Netværksgrupper om udviklingsledelse

2019-01-17T11:55:40+00:0021. april 2006|Ledelse og kommunikation|

Jeg har taget initiativ til at samle to hold ledere, private som offentlige, fra Ny Frederikshavn Kommune.

 

Ideen er den, at vi skal prøve på at blive klogere til at drive udviklingsledelse. Vi tager udgangspunkt i deltagernes virkelighed, definerer den ud fra nogle temaer, hvor jeg fremskaffer teori i form af bøger og undervisere m.v. Deltagerne bruger derefter hinanden til at udvikle viden.

 

Vi agter også at tage foredragsholdere ind fra den politiske verden og gode mennesker i øvrigt. Jeg vil naturligvis også trække på mit netværk inden for universitets- og højjskoleverdenen (som censor i mange år) og erfaringerne fra 44 års ledelse.

 

Marianne Fogh Jørgensen, BDO ScanRevision

Pia Vanggaard, Sæby Fiskeindustri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Møderne foregår i Kattegat Siloen, og det første fandt sted den 21.april i den netværksgruppe, vi har døbt ”Himmel og Hav” – stærkt inspireret af Restaurant FRANK’s, der har slogan’et ”Hvor himmel og hav mødes”.

 

Det andet netværk, der mødes første gang den 30. juni i Siloen, har fået navnet ”Højt til Loftet”.