Den årlige udflugt med DSV gruppe 8

2019-01-17T11:55:40+00:005. maj 2006|Ledelse og kommunikation|

Jeg er medlem af DSV’s VL-gruppe 8 i Aalborg. Det er et netværk af ledere, hvor vi i dag har 60 medlemmer og dermed den største klub i Danmark. Jeg har været medlem siden 1984, hvor adm.direktør i Spar Nord Jørgen Giversen fik mig med. Vi mødes den første mandag hver måned kl. 16.30. Besøger gerne en virksomhed  og slutter med et let måltid. Jeg er meget glad for at deltage, da jeg altid synes, det er interessant at se og høre andre ledere fortælle om deres bedrifter.

 

Vi har også hvert år en udflugt med damer, og i år gik turen til Tofte Skov. Efter en bustur i skoven var der kaffe og kage i det nye vildmosecenter, der udspringer af en ide, der blev skabt tilbage i slutningen af 80’erne, hvor norgmester Kristian Schnoor og daværende kommunaldirektør Karsten Simensen tog initiativ til at få gang i erhvervsudviklingen i Sejlflod Kommune.

 

Jeppe Vangsgaard ved Lille Vildmose Centret

Lille Vildmose Centret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var så heldig at blive inddraget og glemmer aldrig en fantastisk tur til Rovaniemi i Finland, hvor professor og arkitekt Claus Bonderup har tegnet Det arktiske Center. Han vandt simpelhen konkurrencen foran 249 arkitekter fra hele verden. Vi var der med økonomiudvalget fra Sejlflod Kommune, der blev vældigt inspireret. Vi fandt bl.a. frem til, at Sejlflod Kommunes fremtid burde koncentreres om undergrunden. Man har nemlig alt fra mose, kalk, tørv og kridt til ler og meget mere. Det kan nu beses i det nye center, og min gamle ven Kristian Schnorr har grund til at være stolt. Man kan sige, at han i første omgang ikke ender i undergrunden, men som viceborgmester i den nye Aalborg Kommune, hvor Sejlfod indgår til nytår.

 

Vi sluttede dagen med en pragtfuld middag på Mortens Kro. Altid en stor oplevelse og dejligt at møde Morten i afslappet  tilstand, der efter eget udsagn skyldes, at han er kæreste med en af mine cand.merc. piger fra AAU.