Nye biler på Orionvej

2006-05-24T00:00:00+00:0024. maj 2006|Kaj og familien|

Lillys Polo er efterhånden blevet 11 år og har kørt 58.000 km. Vi har et stykke tid talt om at finde en diesel på gule plader, som jeg så kan tøffe rundt i her i byen samt mellem AAU og Frederikshavn. Uggerhøj er til for at løse den slags opgaver, og Simon Mortensen, der i dag koncentrerer sig om afdelingen i Aalborg, var hurtig med et forslag, idet hans egen næsten nye Opel Zafira diesel 1.9 l med 120 hk motor på gule plader netop var bilen, vi burde købe. Og da jeg plejer at stole på det, Simon siger, spurgte jeg på en byttesum, og han fik det, han forlangte.

 

Simon Mortensen, Uggerhøj Biler

 

Min dejlige Alfa 166, der efterhånden er blevet godt 5 år, har kørt mere end 232.000 km, og min gode nabo her på Orionvej har længe ment, vi burde bytte til en Alfa 159. Helge Andersen forhander i dag Fiat, Alfa og Lancia plus noget japansk, som jeg ikke kan stave til.

 

Alfa-forhandler Helge Andersen

 

Han overtog forretningen efter sin far, Egon Andersen, som jeg har købt mange biler hos igennem årene. Men faderen, der tidligere har været smed i Thorshøj, var lidt af en tværing, idet det altid tog mindst 3 mdr. at handle bil med ham. Da jeg derfor tirsdag accepterede Helges byttesum, blev han lidt skuffet, idet han havde forventet en lang proces. Nu skal det siges, at grunden til, at vi så hurtigt blev enige, nok skyldes, at jeg i forløbet kom til at love en middag på østterrassen en varm sommeraften, så hans skønne/kønne kone Betina kan se, hvorledes udsigten er over vores flotte by.