August på ferie

2006-06-01T00:00:00+00:001. juni 2006|Kaj og familien|

Vi var så heldige, at årets blomsterfestival blev afholdt i weekenden i Bangsbo Park, så vi benyttede lejligheden til at vise August den flotte have, der holdes og udvikles af Herluf & Co. (det er en hel historie i sig selv).

 

Her er dagens program:

 

Kl. 11 03 54:

 

August i Bangsbo park

 

August i Bangsbo Parken

                

Kl. 11 09 11:

 

Borgmester Erik Sørensen

Tordenskiolds kanoner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borgmester Erik Sørensen byder velkommen til årets festival samtidig med, at han kan starte udvidelsen af haven, hvor frivillige fra kommunen og det private erhvervsliv stillede maskiner og mandskab til rådighed i weekenden for at starte udvidelsen. Jeg blev helt rørt over, at det kan lade sig gøre!

 

Kl. 11 24 24:

 

August bager snobrød

 

August forbereder frokosten ved at grille snobrød.

 

Kl. 11 44 40:

 

August og mormor

 

August og mormor i blomsterhavet.

 

Kl. 11 45 22:

 

Gartnerhuset

 

Hvor er det et skønt gammelt hus (nybygget med stråtag), hvor der er et helt sæt af vinplanter af sorter, der egner sig til dyrkning her nordpå.

 

Kl. 11 49 59:

 

August maler på sten

 

August maler sten. Der er en kunstnerisk åre gemt i knægten.

 

Kl. 12 06 05:

 

August fanger hovedgevinsten

 

August fanger hovedgevinsten.

 

Kl. 12 17 08:

 

August spiser is

 

August med vaffel.

 

Kl. 12 26 26:

August samler et fuglebur under kyndig vejledning af Rasmus, der har gået i skole med Annette. August, som er 7 år, spurgte Rasmus: ”Har mor og dig været kærester?”. Rasmus benægtede.

 

Kl. 15 48 32:

 

August hjælper med at bære brænde væk

 

Træfældning i Skiveren.

Efter den meget vellykkede tur i Bangsbo Park kørte vi op til Marianne og Anders i sommerhuset i Skiveren, hvor August kom på hårdt arbejde med at hjælpe moster Marianne med at bære brænde væk fra Anders’ motorsavsmasakre. Anders siger selv, at han har fældet omkring 500 træer på grunden, der for øvrigt er genplantet, men denne gang med en variation af løv. Det bliver meget spændende at se alle de nye planter, hvor den strenge vinter dog har medført, at rådyrene har været hårde ved de nye skud.