Dejlig dag i Aalborg hos Elna og Jesper Rasmussen

2006-06-28T00:00:00+00:0028. juni 2006|Kaj og familien|

Elna stopper nu som lærer på Mou skole, medens Jesper fortsætter som alm. lærer et stykke tid endnu efter sin tid som rektor på Danmarks Trænerskole i Aalborg. Her havde jeg fornøjelsen at sidde i bestyrelsen sammen med alle koryfæerne fra fodbold, håndbold, gymnastik m.v. samt ikke mindst Inge Nesgaard, der repræsenterede Aalborg kommune, som lagde mange penge i kurven. En spændende tid, der dog led under, at det hele tiden var en kamp for at skaffe indtægter, og det tog til sidst for hårdt på Jesper, der havde idrætten og ikke mindst håndbolden som sit varemærke. Han skiftede derfor for 4-5 år siden til sit gamle fag matematik.

 

 

Efter en let frokost startede vi på sight seeing til Lille Vildmose og så kronhjort, vilkdsvin, urokser, vilde heste m.v.

 

En spændede dag, der blev afsluttet med en dejlig middag med Chablis og Amarone. Sønnen Casper var hjemme med datteren Rebekka, der fuldstændig  har krammet på farmor og farfar.