Én stor fest

2006-06-24T00:00:00+00:0024. juni 2006|Kaj og familien|

Lørdag og søndag blev én stor fest. Først holdt nabo Carsten Thomasen 65 års fødselsdag, hvor det var så heldigt, at en af svigersønnerne er bidt af en gal fodbold, så vi fik lov til at se Tyskland-Sverige i TV.

 

Vi fortsatte om søndagen, hvor Lilly havde inviteret seks huse med udsigt for at fejre, at vi sammen i forårets løb har fældet en del træer (efter aftale). Under indtryk af rødvinen kom der et forslag på bordet om, at vi næste år til september/oktober skal arrangere en vintur til Frankrig eller Italien.

 

Godt naboselskab

 

Godt naboselskab

 

Det er så heldigt, at Jim og Bodil, der bor i Dubai, men ejer hus på Orionvej, er meget ivrige vindrikkere. Da Jim desuden er luftkaptajn og flyver de nyeste Airbus, blev det foreslået, at vi jo kunne flyve fra Sindal til Milano og evt. inddrage motorvejen Hirtshals-Hjørring som start- og landingsbane. Da tror jeg nok, at Jim, der stammer fra Canada, kunne bekræfte den gamle sandhed, at når alkoholen går ind, går forstanden ud. Men Carsten, Bodil og undertegnede blev dømt til at arrangere vinturen i år 2007.