På Læsø med Jette og Preben

2006-07-26T00:00:00+00:0026. juli 2006|Kaj og familien|

En forrygende tur, der startede med frokost ved Saltsyderiet, hvor Torsten Jacobsen er blevet saltfoged. Dvs. han skal tage sig af det mere kommercielle. Han havde medtaget det hjemlige porcelæn, indkøbt en række af øens specialiteter og dækket bord ude i naturen. En stor oplevelse.

 

 

Vi boede efterfølgende på Strandgården, der er blevet helt moderniseret, men stadigvæk med den gamle ånd. Vi mødte for øvrigt kriminalchefen fra Stavanger, Bjørn Andersen, og skønne Helen på kajen i Vesterø, og det kostede dem et par flasker hvidvin.

 

Efter en dejlig middag på Strandgården var vi kl. 22 til 24 på Saltsyderiet, hvor Poul og Morten fortalte om øens historie. Da Vorherre havde skabt jorden, satte han sig på  Pikkerbakken i Frederikshavn og tog sig en velfortjent kop kaffe. Ved at kigge ud over det flotte vand, kom han i tanker om, at han havde glemt Læsø osv.osv. Den historie skal opleves på øen.

 

Næste dag gik med indkøb, inden vi havde inviteret øens økonomichef, turistchef og erhvervschef, Folmer, til frokost, der bl.a. bestod af store flotte hele jomfruhummere. En flot oplevelse.

 

 

Da vi kom hjem til Orionvej, fremtryllede Lilly og Jette med Preben som overekspert et forrygende måltid af gode sager medbragt fra Læsø. Det var næsten synd, at de skulle rejse hjem allerede fredag morgen.