Rebildfest

2006-07-04T00:00:00+00:004. juli 2006|Kaj og familien|

Siden Harald Nielsen blev præsident for Rebildselskabet, har vi deltaget i den årlige fest, der i år foregik i strålende sol med megen varme, men det er da langt at foretrække frem for mange andre år, hvor regnen har stået ned i tove.

 

 

En af traditionerne går på, at vi begynder med teltfrokost, hvor menuen starter med sild og snaps, der i år var en Linie Akvavit. Derefter serverer Jørgen Pedersen fra Rold Storkro frikadeller og kartoffelsalat. Der afsluttes med gammeldags hjemmebagt kringle og kaffe, inden turen går ned i bakkerne til selve festen, hvor Bertel Haarder holdt den danske hovedtale og Lene Espersen talte på regeringens vegne. Prinsesse Benedikte blev udnævnt til æresmedlem. Hun var for øvrigt meget flot og holdt en fin tale.