Lysefjorden

2006-08-17T00:00:00+00:0017. august 2006|Kaj og familien|

Den største turistattraktion i Rogaland Fylke er turen til . Vi valgte torsdag at køre i Alfa 159 med ophold på Byrkjedalstunet, hvor vi fik kaffe og lapper – en norsk specialitet. Fortsatte en flot tur til Øygardsstøen (Ørnereden),  hvor vi spiste frokost inden den dramatiske køretur ned til , hvor vi tog med færgen til Stavanger. En sejltur på , hvor der er udsigt op til bl.a. Kjerag med den berømte sten, der er fastklemt foroven mellem to klipper. Det andet højdepunkt er Preikestolen, der hænger 600 meter over os. Et fjelplatau på 25 x 25 m, som alle turister i Stavanger skal besøge. Det tager ca. 2 timer at vandre ud til Preikestolen, hvad vi også har gjort engang sammen med Bamse Bjørn og Marianne. 

 

Nedkørsel til Lysebotten

 

 

Preikestolen