Vinsmagning med Marietta og Gilles Duroché

2019-01-16T14:26:14+00:0012. august 2006|Kaj og vin|

Vi har for øjeblikket besøg af vores gode venner fra Bourgogne, Marietta og Gilles Duroché, der er vinbønder fra Gevrey–Chambertin. Vi benyttede lejligheden til at invitere 64 veloplagte gode mennesker til en meget spændende smagning af 3 village vine, 3 premier cru og 3 grand cru vine fra Duroché efterfulgt af frokost for egen regning hos Restaurant Frank’s i Kattegat Siloen.

 

Jeg havde udarbejdet 12 vinspørgsmål, som deltagerne kastede sig over med stor lidenskab, idet 1. præmien var en flaske Chambertin Clos de Bèze, årgang 99, der blev vundet af Frank’s vinsommelier, Dan Kobberup. Samtidig fik jeg chancen til at takke sekretær Lisbeth Steen for et stort arbejde med at organisere smagningen. Så der blev også en flaske Clos de Bèze som belønning. Som afslutning viste Kaj Christiansen Kattegat Siloen frem for deltagerne.