DSV møde i Aalborg

2019-01-17T11:55:39+00:004. september 2006|Ledelse og kommunikation|

Efter en dejlig fødselsdagsfest hos Ole Bertelsen i lørdags i Kattegat Siloen og en pragtfuld tur i Klosterskoven sammen  med Lilly i søndags, har jeg i dag været til VL-møde i Aalborg. Vi besøgte Eternitten, hvor Lars Nielsen, FLKS Real Estate fortalte om baggrunden for nedlæggelsen af fabrikken i Aalborg og de deraf følgende planer om udnyttelse af det kæmpestore område, der er lige så stort som Aalborgs midtby. Stadsarkitekt Knud Tranholm fortalte om kommunens planer for området. I første omgang gik vi en tur på den store grund  og i de gamle fabriksbygninger, der er kæmpestore. Efterfølgende kørte vi til Sohngaardsholms Slot, hvor Knud Tranholm fortalte om de øvrige byplanaktiviteter i Aalborg. Meget interessant eftermiddag, der afsluttedes med en let middag og et par glas Riesling fra Prüm-Mosel.