Tvillinger i Odense

2006-10-09T00:00:00+00:009. oktober 2006|Kaj og familien|

På vejen hjem fra Jette og Preben holdt vi et pitstop hos professor Kurt Klaudi Klausen, Syddansk Universitet. Kurt har for øjeblikket barselsorlov, og det klædte ham godt at være barnepige på tvillingerne Christian og Valdemar. Det var også flot at se, hvorledes det dejlige gamle hus er blevet moderniseret i forbindelse med tvillingernes ankomst.

 

 

Vi nåede hjem til at deltage i indvielsen af Hanne og Johns nye Skagenhus nord for Strandby, bygget samme sted som stuehuset lå for 100 år siden, da Petrea og Thomas Jørgensen boede der. Der er tale om Lillys bedsteforældre, hvor bedstefar blev næsten 102 år og bedstemor godt 90 på trods af 6 børn, stegt flæsk 6 dage om ugen og vand fra brønden placeret midt på gårdspladsen, hvor vandet var fyldt med okker osv, osv. Men Hanne og John har bygget et dejligt hus, medens de jo stadig væk har minkfarmen Nordland i Jerup. En fin aften med familien, hvor døtrene Henriette og Betina på skift deltog i middagen og kastede glans over forsamlingen.