Afskedsreception hos Kommunaldirektør Ove Thomsen

2019-01-17T11:55:37+00:0010. november 2006|Ledelse og kommunikation|

Formiddagen gik med ledelsesnetværket Højt til Loftet i Siloen, hvor vi benyttede dagen til at forberede os på Lars Kolinds besøg den 29. november.

 

 

Højt til Loftet deltagere.

 

Eftermiddagen benyttede Lilly og jeg til at deltage i kommunaldirektør Ove Thomsen, Dronninglund kommunes afskedsreception på Droninglund Hotel efter 52 års arbejde i den kommunale verden, heraf de 38 som kommunaldirektør i Dronninglund. Det blev et flot arrangement med 3-400 spisende gæster. Vi havde den ære at blive placeret ved Aase og Oves bord sammen med de to sekretærer, der havde betjent ham og de 3 borgmestre, nemlig den nuværende Mikael Klitgaard, der fortsætter i den ny Brønderslev-Dronninglund. Den foregående Poul Møller og hans forgænger Jørgen Holst alle med fruer. Den 4. borgmester, den legendariske Chr. Hansen, Gerå, er død. En meget flot eftermiddag som Ove har fortjent. Han har dog stadigvæk masser af energi og fortsætter nu med at opbygge en ny golfklub i Dronninglund.

 

 

Ove Thomsen (til højre) sammen med en gæst.

 

Vi nåede med nød og næppe hjem til Mortens aften hos Inger og Jes, der havde bestilt anden hos Nicoline i Vangen og det var en stor succes. Den blev så også skyllet ned med diverse vine, bl.a. en dejlig Barolo. Vi var godt trætte, da taxaen afleverede os på Orionvej.