Cordon Bleu Soirée på Ruths Hotel i Skagen

2019-01-16T14:26:14+00:005. november 2006|Kaj og vin|

I år var der mødt 74 deltagere til årets store fest i Cordon Bleu de Saint Esprit med vores herlige komtur Karl-Otto Schmidt i spidsen. Begivenhederne startede kl. 14.30 med et foredrag af min gode ven fra AAU, filosof Mogens Pahuus, der talte i 1½ time om “Det gode Liv”. Et meget spændende indlæg, der var en fin optakt til middagen, der var frembragt af Michel Michaud, der på fremragende vis er ved at gøre køkkenet på Ruths Hotel til en stjernerestaurant.

 

Menu

Vine

Hummer Carpaccio – selleri is

Pouilly Fume Henri Borgeois

Græskar Velouté med kammuslinger og

Kastanjer. Julienne af trøfler. Tuber éncenatum

Saint Veran Ch. De Beauregard

Pighvar med skorpe og sneglesauce

Hautes-Côtes de Nuits. Clos St. Philibert

Lam med Karl Johan

Madiran Primo Palatum

Gulerod/hyben sorbet-

Hyben/appelsin salat

 

Gulerødder Tarte Tatin

Sauternes Ch. Les Tuileries

 

Et fremragende måltid indtaget sammen med gode mennesker, der nød hvert en bid og dråbe. Efter kaffen m.v. blev vi inviteret af Thomas + frue til Hyttefadet, hvilket udviklede sig til en spændende dégustation.