F.f.I fodbold 75 års fødselsdag

2006-11-25T00:00:00+00:0025. november 2006|Kaj og familien|

 

Fodboldafdelingen havde inviteret til fest på Fodboldvej. Der mødte 180 tidligere førsteholdsspillere og ledere. Jeg havde kvalificeret mig ved at være kasserer for hele klubben i årene 1964 til og med 1970 efter at jeg i 1964 måtte stoppe den aktive del af spillet p.g.a. fibersprængninger i højre baglår. Spillede for øvrigt sammen med en del Dafolo medarbejdere. En af dem, Leif Division Mikkelsen, stod for bordplanen. Jeg var placeret ved hans bord, idet han mente jeg var for ung af sind til at blive placeret ved de gamles bord! Min gode ven turistchef Pauli Jørgensen blev for øvrigt hædret med en æresmedalje for mange års ledergerning, bl.a. med Dana Cup, der har indtjent mindst 20 millioner til fodboldafdelingen gennem årene. Det var svært hyggeligt at møde de gamle kammerater, hvoraf mange holder sig i forbavsende god form. Jeg glæder mig til 100 års fødselsdagen.