FOX + København t/r

2006-11-26T00:00:00+00:0026. november 2006|Kaj og familien|

Det blev en travl søndag. Først rengøring i hjemmet, så frokost i Arena Nord, hvor kommunaldirektør Jane Wiis på strålende vis redegjorde for hendes ambitioner med Ny Frederikshavn kommune. Hun er tidligere målmånd på pigefodboldholdet og spillede senere i Fortuna Hjørring og er således vendt tilbage til hjembyen med bopæl i Sæby. Dejligt at opleve hvor engageret hun er i sit nye job. Men knap nok var hun færdig, før vi hastede til Aalborg Lufthavn.

 

Jeg skulle nemlig hente Marie (barnebarn på 4 år). Annette var nemlig blevet opereret i knæet om fredagen og Per skulle søndag kl. 19 til Kina og være væk i 14 dage, så vi måtte træde til sammen med familen Andersen i Sæby. Jeg ankom kl. 17 til Kastrup, hvor Per og Marie ventede. Per hastede videre på forretningsrejse til Kina og efterfølgende besøg hos storesøster Gitte i Melbourne, Australien. Marie og jeg havde god tid, idet vi først skulle flyve kl. 19.05 med Sterling. Jeg var med SAS til København. Vi gik derfor stille og roligt over til Sterling for indcheckning. Den unge dame bad om legitimation. Jeg havde fået Maries sygesikringsbevis, men alle mine papirer lå i ludertasken i Alfa’en i Aalborg, hvor Lilly var kørt ud til Inge Pedersen. Den unge dame i skranken bad om at se mit kørekort eller anden form for legitimation, men bortset fra, at Lilly havde givet mig kr. 300 i sedler, havde jeg intet på mig ud over en elektronisk billet og et SAS Bonus kort. Den unge dame meddelte, at jeg ikke kunne komme med flyet. Men heldigvis kunne jeg se, at der var mindst 20 bekendte i lufthavnen, herunder lige bag ved os borgmester Erik Sørensens sekretær Hanne Lundholm, der kunne bevidne hvem kadaveret var, så jeg kom med hjem sammen med Marie.

 

Lilly ventede på os i Aalborg. Mormor fik mange knus på vejen til Frederikshavn af den dejlige feriepige, der for øvrigt blev passet af Bente og Poul i Sæby i hele uge 48, der for os blev præget af Lars Kolinds besøg.

 

 

Marie laver gymnastik i stuen på Orionvej.