FOX og besøg af Elna og Jesper Rasmussen

2006-11-11T00:00:00+00:0011. november 2006|Kaj og familien|

Håndbold i Arena Nord, hvor Frederikshavn FOX slog Aalborg 38-19. Dejligt at pigerne er så suveræne, men publikum savner selvfølgelig spændingen. Vi havde inviteret Elna og Jesper, tidl. Danmarks Trænerskole i Aalborg, til at overvære kampen. Vores træner Anders Thomsen er udklækket på Trænerskolen og var glad for at hilse på Jesper. Efter kampen kørte Lilly hjem og forberedte middagen medens jeg kørte med Elna og Jesper på havnen for at se belysningen på bygningerne. En flot oplevelse. Vi gik desuden en tur på Orskov Skibsværft, hvor der for øjeblikket er helt fyldt med skibe til reparation. Elna er før sin læreruddannelse uddannet som maler, så hun var meget optaget af den travle arbejdsplads en sen lørdag eftermiddag.

 

 

Travlhed på Orskov.