Bachs Juleoratorium i Frederikshavn Kirke

2006-12-03T00:00:00+00:003. december 2006|Kaj og familien|

Vi havde inviteret overlæge Niels Laursen og fru Else, nu bopæl i Skive, og apoteker Poul Horsbøl med fru Kirsten, nu bopæl i Nibe, til at overvære koncerten. Rikke Kursch svingede dirigentstokken over det store kor sammensat af Frederikshavn Bykor (hvor vi kender mange af de medvirkende, bl.a. Helle og Leif Frydkjær), det norske Vest Agder kammerkor og drenge-mandskoret fra Vor Frue Kirke i Aalborg. Desuden medvirkede fire solister og en besætning af Nordjyske Strygers 13 amatører (med Henrik Rosenberg i spidsen) suppleret med musikere fra Aalborg Symfoniorkester samt konservatorieelever fra Gøteborg. I alt mere end 100 medvirkende, som Rikke styrede med sikker hånd. En meget flot koncert, der blev fulgt op med Lillys duer og tilhørende Burgundy.

 

 

.