Barnepige i København

2006-12-06T00:00:00+00:006. december 2006|Kaj og familien|

Efter tirsdagens opgave på AAU fortsatte Lilly og jeg til København. Annette er blevet opereret for en knæskade, og Per er på forretningsrejse til Kina m.v., så mormor var kaldt til undsætning. Vi havde Marie med til København efter hendes ferieophold i Vendsyssel, som hun nød med stor glæde.

 

Vi fulgte børnene til bus og skole om morgenen og afhentede dem igen. Fredag morgen var vi med til fællessang på Vibenshus skole, hvor August går. Der var efterfølgende underholdning af en kvartet der agerede orkester uden instrumenter. Lige noget for børnene.

 

Marianne skulle komme med fly fra Stavanger lørdag morgen. Hun stod op kl. 04.00 og var klar til afgang i Sola kl. 06.00, hvorefter det så blev meddelt, at flyet var aflyst p.g.a. tekniske problemer. Alle næste fly var overbookede, så hun kom først med sidst på eftermiddagen til stor skuffelse for Marie og August, der havde glædet sig til at se moster Marianne. Vi kørte hjem men benyttede lejligheden til at spise frokost på SeaFood i Århus.