Nytårsaften på Orionvej

2006-12-31T00:00:00+00:0031. december 2006|Kaj og familien|

I år var Anders og Marianne hjemme nytårsaften. Der er tradition for, at Inger og Jes deltager. Jes er som kommandør vant til at fyre kanonen af, og det lykkedes forøvrigt også at få et vildfaren stykke af en raket til at ramme Ingers nye frakke, så der blev et nydeligt hul og et ubehageligt brandsår, men bortset herfra, var det en flot aften med champagne Pol Roger, Chablis hvidvine til torsken fra Chrish Fish og Bourgogne fra Duroché til osten afsluttende med en hyggeflaske Latricières Chambertin  1978 fra Faiveley. En stor oplevelse. Det flotte syn over byen til midnat blev noget dæmpet af regn, men var som altid meget flot. Efter nytårschampagne og gode ønsker, vandrede Inger og Jes i det dårlige vejr hjem til Sæbyvej.

 

 

Jes med krudt mellem fingrene.