YOGA

2006-12-07T00:00:00+00:007. december 2006|Kaj og familien|

Annette og Per bor i Charlottehaven på Østerbro, hvor der findes alle mulige faciliteter i form af restaurant, mødelokaler, kondicentre, svømmehal osv. osv. Men der findes også alle former for gymnastiske øvelser. Annette havde meldt os til Yoga. Det blev en stor oplevelse. Jeg var ganske vist ene mand blandt 20 damer, hvoraf nogle var rene gratier. Vi placerede os i det fjerneste hjørne, men den meget dygtige og flinke kvindelige lærer fik dog straks øje på mine forkerte stillinger og manglende smidighed. De gamle fodboldben vender forkert, ryggen er for stiv og maven for stor osv. osv. Men hun var i stand til med lette berøringer og flytning af håndstillinger m.v. at smidiggøre hele kadaveret, så vi var helt nye mennesker efter 1 ½ times træning. Skal absolut opleves en anden gang.