Birgits fødselsdag

2007-01-22T00:00:00+00:0022. januar 2007|Kaj og familien|

Familien har mange gode traditioner. En af dem er, at vi hvert år er inviteret til , hvor der serveres kogt laks, som hun har en usædvanlig evne til at koge på den helt rigtige måde. Så det glæder vi os til, og det lykkedes også med stor succes i år. Om sommeren er vi forøvrigt inviteret til sommerhuset i Bratten, hvor den står på kogte rødspætter, direkte importeret fra Strandby. En sand delikatesse. Gunnar er forøvrigt blevet helt forynget at se og høre på. Han har nemlig fået en ny VW Touran Diesel på gule plader men med automatgear, hvilket er blevet det store hit. Så nu markedsfører han ved enhver lejlighed automatgearets fortræffeligheder. Birgit tør dog ikke køre dyret, så det er godt, hun har den gode gamle Audi.