Frederikshavn FOX vandt en vigtig sejr over Skive med 31-27

2007-01-24T00:00:00+00:0024. januar 2007|Kaj og familien|

Jeg nåde lige hjem fra universitetet, inden Lilly og jeg startede til Arena Nord for at se den meget vigtige kamp mod Skive. FOX vandt den første kamp i Skive med 11 mål og har vundet alle kampe i 1. division i år, men Skive har også vundet deres, så vi var kun 2 points foran dem inden aftenens kamp. Efter en omgang skipperlapskovs og et glas rødvin spillede vi 1. halvleg uafgjort 11 – 11. Heldigvis blev der mere gejst over kampen i 2. halvleg. Og uden at det blev den helt store oplevelse, sluttede vi med at vinde 31 – 27. Nu skulle oprykningen til ligaen være nogenlunde sikker, og det har Anders Thomsen og pigerne sandelig også fortjent efter en meget koncentreret indsats.

 

 

Fox jubler efter sejren over Skive.