Koncert med Aalborg Symfoniorkester

2007-01-17T00:00:00+00:0017. januar 2007|Kaj og familien|

Som et nøædvendigt afbræk i ugens arbejde som censor på AAU tog Lilly toget til Aalborg, så vi sammen kunne gå til aftenens koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center. Først var vi til en times introduktion ved Peter Wang, der er en gammel bekendt af os, bl.a. fra Preben Mikkelsens tid i Glistrup. Peter er en fantastisk fortæller om operaer og musik i det hele taget og utroligt vidende. Så vi blev godt klædt på til Mozarts Koncert for to klaverer og orkester, der blev dirigeret af Matthias Aeschbacher, Aalborg Symfoniorkesters chefdirigent. De to solister var Christina Bjørkøe og Morten Mogensen begge uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Det blev en fin oplevelse. Utroligt at to mennesker kan ramme tangenterne så nøjagtig på samme tid. Efter pausen spillede orkestret Anton Bruckners Symfoni nr. 8. En lidt lang forestilling, der stillede store krav  til kvalifikationerne, men som sædvanligt endte det med den helt store præstation af orkestret men de var godt nok kommet på arbejde