Nordjysk jazz i Hjørring

2007-01-13T00:00:00+00:0013. januar 2007|Kaj og familien|

Vi startede med at køre op til sommerhuset i Skiveren. Det så fint ud bortset fra at der var vand omkring huset og i indkøselen. Fortsatte derefter til jazz i Svanelunden i Hjørring, hvor der var frokostbuffet til kr. 75. Ole Albrechtsens swing thing med Jan Jacobsen-klarinet/sax, Ole Albrechtsen – guitar, Olav Gudnason – kontrabas, Jens Nørholm – trommer. Gruppen var forskønnet med sangerinden Margrethe Grarup. Vi kørte ret tidligt hjem, så jeg kan få læst de mange opgaver til universitetet, der nu er på tapetet resten af måneden. Det passer med, at næste arrangement i Hjørring er på Vendelbohus, fredag den 2. februar, hvor Sigurd Barrets trio underholder og kokken Uffe Nielsen serverer mad, som man gjorde i 1940erne