DSV klub 8 møde på Sanistål i Aalborg

2019-01-17T11:55:37+00:005. februar 2007|Ledelse og kommunikation|

Mødet var besøgt af ca. 20 mand og 2 kvinder, og vi fik en lærerig eftermiddag, hvor bestyrelsesformand Knud Erik Borup fortalte om sit liv i bestyrelser. Det kan man godt sige, idet han var en af de første herhjemme, der blev professionel bestyrelsesmand. En overgang var han den i Danmark, der havde de fleste poster. Han har dog de senere år reduceret på antallet, men er bl.a. stadigvæk formand for Nordjyske Stiftstidende og Sanistål, hvor mødet blev holdt. Han gennemgik livsforløbet og arbejdet konkret med Sanistål. Det blev en hel forelæsning i bestyrelsesarbejdets udvikling de sidste 30 år, og Knud Erik burde rejse land og rige rundt og fortælle herom, udgive en bog og etablere en blog på internettet, thi om 2 år vil han stoppe aktiviteterne i bestyrelserne, mest fordi han selv har indført 70 års aldersgrænse i de bestyrelser. hvor han har deltaget. Men da var han også ret ung!