FOX Frederikshavn vandt over Odense

2007-02-28T00:00:00+00:0028. februar 2007|Kaj og familien|

Aftenens kamp var flyttet til Idrætshallen på grund af forberedelse til udstilling i Arena Nord. Odense var nr. 3 i 1. division efter Fox og Skive og skulle således være en spændende modstander. Men et fantastisk veloplagt FOX hold spillede en forrygende 1. halvleg med højt tempo, der minder lidt om ligaen, og mange flotte afslutninger sikrede sammen med Hanne Frandsens målmandsredninger et komfortabelt forspring. På trods af lavere standard i 2. halvleg blev sejren kørt hjem med slutresultat 27-17. Ved næste udekamp i Taars den 12. marts kan FOX sikre oprykningen, men vi kan desværre ikke overvære kampen, da vi er til Mariannes fødselsdag (40 år) i Stavanger. Til gengæld håber vi på at deltage i afslutningskampen og -festen søndag den 25. marts hjemme i Arena Nord mod Lyngby.