Jens Ejvind Nielsen – 60 år

2007-02-27T00:00:00+00:0027. februar 2007|Kaj og familien|

Min gode medarbejder gennem 17 år (fra 1969 til 1986), Ejvind Nielsen, havde fået den gode idé at holde reception i Siloen fra kl. 08.30 til kl. 11.00. Jeg blev desværre forsinket og mødte borgmester Erik Sørensen og fru Eva, der var på vej til næste arrangement. De moppede lidt med, at jeg nok var sovet over. Men der var mange mennesker i restauranten, og halvdelen af dem var tidligere Dafolo medarbejdere, så der var mange at hilse på. Jeg mødte Ejvind i F.f.I. og er stolt over at kunne prale med at have spillet 1. halvleg sammen med ham i en træningskamp mod Aalborg Freja, men det var på 2. holdet, hvor jeg var anfører. Det var Ejvinds debut som seniorspiller, og vi taler vel om år 1963!

 

Han startede i Dafolo som salgsassistent og endte som salgschef. Det var nogle travle år, hvor vi virkeligt udviklede firmaet med øget antal medarbejdere og markedsandele. Da jeg stoppede som administrerende direktør i 1986, valgte han lidt senere at starte for sig selv som konsulent, og han har stille og roligt klaret sig bedre og bedre sammen med fru Grethe, så de i dag danner en velfungerende duo. Ejvind er i dag bl.a. formand for Handelsstandsforeningen og Handelsskolen, hvilket han klarer med stor bravour, hvilket også kom til udtryk i talestrømmen.