Jørgens 70 års fødselsdag

2007-02-22T00:00:00+00:0022. februar 2007|Kaj og familien|

Som tidligere omtalt holdt Lillys ældste bror, Jørgen, familiefest i forrige uge, idet han ikke ønskede festivitas på selve fødselsdagen udover, at drengene med familien skulle komme hjem til middag om aftenen på Tronderup. Det har imidlertid måtte udskydes, idet vi er blevet ramt en af forrygende snestorm med stærk fygning. Jeg skulle have været til Hobro fredag den 23. februar til vinsmagning for 74 medlemmer af Hobro Vinklub (var der for 2 år siden med en Loire smagning). Men formanden ringede i formiddag og foreslog, at vi udsatte smagningen af vine fra Gevrey Chambertin til den 23. marts. Kort tid efter ringede Lisbeth fra Tronderup og inviterede os til frokost, idet vi kunne gå ned af bakken til dem. Alt var nemlig aflyst på grund af snestormen. Vi fik en dejlig frokost med snaps og hvidvin, og Jørgen kom ikke til at sidde helt alene på fødselsdagen. Da vi kom hjem var vi veloplagte til 2 timers snerydning i indkørslen.