Marianne besteg Kilimanjaro sammen med 3 veninder

2007-02-03T00:00:00+00:003. februar 2007|Kaj og familien|

Ugens store begivenhed var Mariannes tur til Afrika, hvor hun sammen med 3 veninder besteg Kilimanjaro. Turen startede fra Stavanger den 23. januar, og hun var hjemme igen den 2. februar efter en fantastisk spændende tur, der kulminerede med indtagelsen af toppen i 5.895 meters højde. Hun klarede turen helt uden problemer med den tynde luft, der ellers kan være det helt store problem. Stort tillykke med en flot præstation.

 

 

Gilman’s Point – som ligger på kraterkanten til Kilimanjaro. Marianne fortæller: “Det var en stor milepæl at komme hertil efter at have klatret op af en stejl lava-skråning i 6 timer. Vi kom hertil netop, da solen stod op. Fantastisk syn. Fra Gilman’s Point tog det næsten 2 timer at gå til Uhuru Peak”.

 

 

Marianne på toppen af Kilimanjaro – også kaldet Uhuru Peak. Hun fortæller: “Endelig på toppen! Der er ikke megen træthed at spore i dette billede. Der var det fineste vejr og masser af sne. Chefguiden sidder bag mig og får sig en velfortjent pause”.