Netværket Fra Strand til Bakker startet på Dronninglund Slot

2019-01-17T11:55:37+00:0015. februar 2007|Ledelse og kommunikation|

Efter nogle afbud i sidste øjeblik mødte 18 veloplagte ledere fra Dronninglund og Brønderslev op på Dronninglund Slot til det første møde i netværket fra den private og offentlige sektor i den ny Brønderslev kommune. Efter dejlig morgenmad i den blå sal præsenterede deltagerne deres virksomheder, sig selv og ønsker til de fremtidige aktiviteter. Vi var så heldige, at værten på Slottet, Kent Stoltenborg, var første mand på podiet, og dermed blev der lagt en fin linie for præsentationerne. Vi nåede ikke alle deltagerne igennem inden frokosten kl. 12, men det er skønt at have noget tilgode. Næste møde er torsdag den 29. marts på Dronninglund Slot, hvor professor Erik Johnsen, Handelshøjskolen, København, forelæser om ledelse i de sidste 50 år og i fremtiden.