FOX Frederikshavn i håndboldligaen for kvinder

2007-03-25T00:00:00+00:0025. marts 2007|Kaj og familien|

Sidste hjemmekamp og afslutning på sæsonen var imod Lyngby, der blev sendt hjem med et nederlag på 31-21. FOX pigerne vandt suverænt 1. division. Efter kampen var der arrangeret afslutningsfest for alle, der ville betale kr. 85,- for madkongens buffet + fri fadøl. Det var en god idé.

 

1.015 så kampen og 250 af dem deltog i afslutningsfesten, hvor alle takkede alle for en god sæson. Jeg tror også, der har været en sjælden god kemi mellem spillerne, trænerne, bestyrelsen, sponsorer, erhvervsklub m.v.

 

 

Det hele stod i skærende kontrast til for et år siden, hvor vi helt unødvendigt spillede uafgjort mod Esbjerg i næstsidste kamp i den gamle Idrætshal. Vi var 5 mål foran, da der manglede 20 minutter, men så gik der gummiarm i hele holdet og trænere, så det hele endte 17-17, hvilket var nok til til, at vi røg direkte ned i 1. division. En bitter pille at sluge for os, der deltog i afslutningsfesten. Når dertil kommer, at der kun var 6 af spillerne, der havde lyst til at fortsætte i 1. division. De andre flygtede til andre klubber. Men det har givet plads til enkelte nye udlændinge + et kuld af ynglingepiger, der har klaret sig fortræffeligt. Men spørgsmålet er nu, om de kan stå distancen i ligaen. Jeg håber det! Det vil være en sand triumf. Første kamp i ligaen er forøvrigt mod Slagelse!