FOX TEAM Frederikshavn i ledelsesnetværket Himmel og Hav

2019-01-17T11:55:35+00:0030. marts 2007|Ledelse og kommunikation|

Mødet i Himmel og Hav var programsat til, at FOX TEAM Frederikshavns succestræner Anders Thomsen skulle have fortalt om livet som træner, træningsmetoder m.v. Men i sidste øjeblik blev Anders kaldt til Norge på spillerindkøb.

 

Adm.chef Mads Buje var imidlertid frisk til at springe ind og fortælle om den strategiske tænkning i FOX. Det gav os lejlighed til at indøve strategibegreberne med netværksdeltagerne, der gav bud på vision, mission og strategier, hvorefter Mads kunne afslutte med at vise klubbens bud på vision m.v.

 

Der var ikke den store forskel, så enten er FOX på ret spor, eller også er vi ikke dygtige nok til at tænke kreative tanker m.v. Men det vil vise sig, når ligaen starter! Flot klaret af Mads at hoppe ind med timers varsel. Tak for det.