Jakob Axel Nielsen i DSV Klub 8 i Aalborg

2019-01-17T11:55:36+00:005. marts 2007|Ledelse og kommunikation|

Det konservative folketingsmedlem Jakob Axel Nielsen fortalte om livet i Folketinget. Hans indlæg var i direkte modstrid mod venstremanden Søren Pinds beskrivelse. Han skriver på sin blog, at politikken på Christiansborg er topstyret, menige folketingsmedlemmer har ingen indflydelse, men forventes at lade som om, og iøvrigt er det daglige arbejde kedeligt. Det består mest i at vente og gå til møder, hvor man enten ikke har noget at lave, eller hvor man ikke må træde for meget ved siden af, for så kan det blive blodigt.

 

Om det så er fordi, at Jakob er skattepolitisk ordfører og i det hele taget med i alle de udvalg, som han selv ønsker at deltage i, at han oplever et helt andet liv, skal være usagt. Med 18 medlemmer i den konservative gruppe bliver der arbejde til alle, og det er som bekendt en god ting.

 

Jakob har desuden den kulturelle baggrund, at hans fader var justitsminister K. Axel Nielsen, der var advokat i Hadsund. Faderen var god socialdemokrat under Jens Otto Krag og Anker Jørgenen, men nok af den blegrøde farve. Det blev et interessant møde, og jeg sidder atter tilbage med stor forundring og stor beundring over den fantastiske viden, som mange af Folketingets politikere har om mangfoldige spørgsmål. Mødet foregik på Mortens Kro og afsluttedes med et par sandwich og et glas vand, så det var skønt at komme hjem til Lilly, der ventede med et glas rødvin.