Kirsten Kjellberg i Højt til Loftet

2019-01-17T11:55:36+00:0023. marts 2007|Ledelse og kommunikation|

Dagens underviser i netværket Højt til Loftet var Kirsten Kjellberg, Lederiet. Den lille udsøgte skare blev hevet op af stolene for at holde blodomløbet i orden, så hjernen kunne få frisk blod for at klare alle de kreative øvelser, der gerne skulle gøre os bedre til at arbejde med Innovation. Det viste sig, at jeg har samme skostørrelse som sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard, og at vi forøvrigt var dygtige til at klappe i takt på Kirstens befalinger. En utraditionel formiddag, som Kirsten førte os igennem i fin stil.

 

Vi spiste derefter frokost hos Franks, hvor Anders og Arild deltog fra Stavanger. De afhentede 4 vinfade fra Bourgogne og skulle videre til Aalborg efter tomme vinkasser hos Sigurd Müller Vinhandel.