Lisbeth og Jørgen købt hus i Sæby

2007-03-22T00:00:00+00:0022. marts 2007|Kaj og familien|

For en gangs skyld er Kajsweb i stand til at lancere en familienyhed af format. Lisbeth og Jørgen, Tronderup, har altid talt om Moster Ellens hus i Sæby, der ligger med haven lige ned til Sæby Å. Lisbeth har vel også haft en slags aftale med familien om, at hvis det formede sig sådan, at huset skulle sælges, ville hun få budet.

 

Moster Ellen døde så sidste efterår, og nu er det endt med, at Lisbeth og Jørgen har købt huset på Jacob Severins Vej 14. Vi var til besigtigelse her til aften, hvor Jørgen viste rundt. Der er som sagt direkte å adgang, med egen badebro, hvor Jørgen kan sidde med fiskestangen og fange dagens fisk. Nu er det imidlertid ikke meningen, at Lisbeth og Jørgen vil flytte til Sæby her og nu, så huset er lejet ud til Oles forkarl og hans yndige pige, der allerede var igang med at bestemme farve til de forskellige rum, assisteret af Tine. Det bliver garanteret lidt af en perle.