Møde i Det rådgivende Udvalg for Humanistisk Informatik

2019-01-17T11:55:36+00:0021. marts 2007|Ledelse og kommunikation|

Jeg er så heldig, at jeg stadigvæk sidder i Det rådgivende Udvalg for Humanistisk Informatik på Aalborg Universitet, hvor man arbejder med Kommunikations-, Informations- og Medievidenskab. En uddannelse, som jeg var med til at oprette for 22 år siden, og hvor jeg også har været censor, indtil jeg faldt for 20 års grænsen.

 

Indtil videre er der ingen anciennitetsgrænser for Rådgivningspanelet, der har Dorte Stigaard fra Region Nordjylland som forkvinde. På mødet gennemgik Jørgen Stigel diverse nyskabelser på studiet, og Christian Jantzen afsluttede mødet med en gennemgang af den nye bog Oplevelsesøkonomi – vinkler på forbrug.

 

Jeg aftalte efterfølgende med Christian, at han sammen med Mikael Vetner skal optræde på mine netværk, hvor alle deltagerne skal have ovennævnte bog udleveret som grundbog for oplevelsesøkonomi. Vi havde derefter en svært hyggelig middag med gode sager leveret fra slagteren i Nørresundby, hvortil kom at Vivi Asp havde gjort sig store anstrengelser for at finde passende vine, så vi drak skam Riesling fra Alsace og rødvin fra Santa Rita. Stor ros til Vivi & Co. (Pia)