Nordjysk jazz i Hjørring

2007-03-23T00:00:00+00:0023. marts 2007|Kaj og familien|

Winnie Ansø havde som sædvanligt organiseret gode pladser i Svanelunden til aftenens jazz, der startede med Svanelundens store buffet, der altid giver anledning til turbulens. Om det er fordi, vi vendelboer er mere sultne end andre, ved jeg ikke, men fakta er, at der nærmest er slagsmål for at komme til fadet. Vi overlevede da takket være en flaske Alsace Riesling fra Schwack. Det blev en fin aften med gammeldags jazz med Phil Masons New Orleans All-Stars, der har sangerinden Christine Tyrrell som frontfigur. Hun er fra Jamaica. Phil spiller kornet og i stedet for Jim McIntoch, banjo, spillede danske Ronald Andersen guitar. En rigtig skøn aften, hvor ikke mindre end 126 nordjyder havde fundet vej til Svanelunden, heraf en del Frederikshavnere.