Nordjysk Sinfonietta

2007-03-04T00:00:00+00:004. marts 2007|Kaj og familien|

For mange år siden var jeg medlem af Ny Musik Frederikshavn, men det blev en tand for moderne. Da Lilly læste dagens avis fik hun øje på, at der var en forårskoncert i Det Musiske Hus kl. 16 med . Vi blev enige om at støtte foretagendet og kørte derned. Der var mødt 20 tilhørere, der til gengæld fik en ganske underholdende time med 10 nordjyske musikere dirigeret af Morten Lønborg Friis. Der blev fremført 5 stykker, hvor vi fik et ekstranummer af Carl Orff. Desværre spillede Henrik Rosenberg ikke med på violinen, men til gengæld havde vi ham ved det runde bord som sagkyndig musiker. Midt i det hele ringede fru Elin fra Thailand til Henrik, som fik travlt med at sms’e tilbage for at fortælle, at han var til koncert.