Udflugt til KVITSØY

2007-03-12T00:00:00+00:0012. marts 2007|Kaj og familien|

Nu var der faldet ro over Det gamle Hus i Stavanger. Marianne var kørt på arbejde på rådhuset i Sandnes og Anders i fly til Miami. Lilly og jeg plejer altid at nyde en stille køretur i Rogaland fylke eller spadsere en tur i Stavanger, der efterhånden har fået et væld af små specialbutikker. Vejret var ikke for godt. Der var kun 4 grader med blæst og regn, medens der i Danmark blev truet med årets første forårsdag med 14 grader! Det har forøvrigt været stik modsat hele vinteren, hvor der ikke har været sne i Stavanger, men dog megen regn.

 

Vi endte med at køre ud til kysten og tage færgen over til Kvitsøy, hvor der er mange fritidshuse. Det var en rigtig sommerø. Næsten alle huse var tomme. Den lokale café var lukket, men heldigvis var Brugsforeningen åben, så Lilly købte knækbrød og tunge (pålæg). Vi var nok lidt trætte og søvnige, og da forekom de 4 timer inden færgen kom igen som noget trælse. Vi nåede hjem nogenlunde samtidig med Marianne og hyggede os, indtil vi skulle med Prinsesse Ragnhild kl. 20.15, hvor vi fik en meget behagelig sejltur til Hirtshals, hvor vi ankom tirsdag morgen kl. 07.30.