Augusts 8 års fødselsdag fejret i Sæby

2007-04-03T00:00:00+00:003. april 2007|Kaj og familien|

Som omtalt holder Marie og August påskeferie i Vendsyssel. August er startet hos Bente og Poul i Sæby, der afholdt hans 8 årige fødselsdag. Annette og Per arbejder i København med at gøre klar til flytning til en større lejlighed i Charlottehaven. Til gengæld deltog Marianne og Anders, der holder ferie i Skiveren.

 

Bente trakterede med et overdådigt påskebord og Poul ofrede bl.a. en magnum Bordeaux, så vi manglede absolut ikke noget. Efter den dejlige frokost vandrede vi en tur langs åen ned til havnen. Og på trods af den bidende kulde er en gåtur i skønne Sæby altid en oplevelse. Marie og jeg fik dog en ekstra varme ved at overvære glaspusterens pusteri.

 

Eftermiddagskaffen var ekstra god ovenpå gåturen. Blandt gaverne til August var der bidrag i kontanter, idet han er ved at spare sammen til en flybillet, så han kan flyve alene fra København til Stavanger for at besøge Marianne og Anders, der kørte os hjem efter en dejlig fødselsdagsfest.