Børnene i Skiveren ved Marianne og Anders

2007-04-06T00:00:00+00:006. april 2007|Kaj og familien|

Vi kørte fra morgenstunden af til Skiveren med Marie og August, der skulle tilbringe et døgn med moster Marianne og onkel Anders, der på superpædagogisk vis spillede minigolf, savede brænde, byggede hytte, spillede fodbold osv.osv., medens Lilly og jeg kørte til kunstudstilling på Brønderslev Gymnasium. Det var en stor udstilling, som vi besøgte for første gang. For os en af ukendte malere, men utroligt mange billeder. Næste år vil vi foretage en nøjere gennemgang. Vi fortsatte til en fantastisk udstilling på Dronninglund Kunstcenter, hvor der var et batteri af flotte billeder af nordjydske malere, såsom Poul Anker Bech, Arne L. Hansen, Johannes Hoffmeister, Yan, Svend Engelund, Kaj Nørkjær, Agnete Bjerre, Emil m.fl.

Absolut årets påskeudstillingshøjdepunkt.