DSV 8 møde på Aalborg Portland

2019-01-17T11:55:35+00:002. april 2007|Ledelse og kommunikation|

Atter et meget interessant møde i VL gruppe 8 i Aalborg. Vi besøgte Aalborg Portland, der i dag er ejet af italienere, men i det daglige kører under Aalborg Portland Group, der består af Aalborg White Cement, Aalborg Portland Grey Cement og Unicon, ready mixed concrete.

 

Vi blev modtaget af Jesper Sand Damtoft, der er direktør for forskning og udvikling. Han fortalte om afdelingens arbejde med forskning og udvikling af cementproduktion, cementteknologi, anvendelse af cement og kvalitet. Efter en video om cementens muligheder m.v. blev vi kørt rundt på den kæmpestore fabrik med besøg i kridtgraven, hvor vi fik lov at klatre op i den store gravemaskine, der graver kridt op fra 40 meters dybde. Vi besteg også de store ovne, knuseanlæg, lager m.v. En meget spændende gennemgang, hvor der virkelig var noget for teknikkerne at se på. Det hele blev afrundet med en strålende middag med Trimbach vine fra Alsace og rød Bourgogne fra Faiveley. Stor tak til Jesper for en strålende dag.