Koncert med Aalborg Symfoniorkester

2007-04-12T00:00:00+00:0012. april 2007|Kaj og familien|

Lillys søster Else har tilbragt påsken i sommerhuset i Bratten. Medens jeg var i Aalborg i forvejen, kørte Else og Lilly på eftermiddagstur til Aalborg, hvor vi så mødtes til middag inden aftenens koncert i Aalborg Kongres og Kultur Center.

 

Aftenens dirigent Lan Shui er 1. gæstedirigent for Aalborg Symfoniorkester og vil i næste sæson endvidere være chefdirigent for Sjællands Symfoniorkester. Aftenens solist var den danske pianist Elisabeth Westenholz, der spillede Griegs koncert for klaver og orkester, a-mol, op. 16. Det gjorde hun så fremragende, at den gode anmelder i Stiften næste dag gav 5 stjerner for koncerten, der efter pausen bød på orkestrets udgave af Beethovens musik til balletten Die Geschøpfe des Prometheus, op. 43.