Påskeferie og -udstilling med Marie og August

2007-04-05T00:00:00+00:005. april 2007|Kaj og familien|

Efter, at Lilly om onsdagen havde været i biografen med Marie og August, gik turen Skærtorsdag til Hjortholm i Thy, der hvert år har en interessant påske- og kunstudstilling, hvor børnene kunne købe nogle påsketing og nyde billederne malet af Merete Ribel, Kolding.

 

Merete er apotekerkone i Kolding, gift med Jørgen, men hun satser nu meget på at få sig etableret med malerierne, hvilket ser ud til at lykkes, da hun er meget dygtig til markedsføring og til at skabe en række sideaktiviteter såsom postkort, kalendere m.v. Og så er hun i sig selv et meget venligt menneske, der ikke er værst at se på. Jeg har selv et billede her på kontoret, som hun forærede mig til min 60 års fødselsdag, og det giver hver dag glæde i sindet.