Pop i Det Musiske Hus

2007-04-28T00:00:00+00:0028. april 2007|Kaj og familien|

Efter nogle travle dage som censor m.v. ilede vi lørdag hjem fra København. Vi var inviteret til rockkoncert af Dafolo Marketing, der var sponsor for en koncert fremført af det engelske emsemble That’ll be the day, der med stor energi førte os gennem 60’ernes, 70’ernes og lidt af 80’ernes pop. Så vi fik genopfrisket alle de store navne såsom Elvis, Abba, Tom Jones m.fl. og endda en kloning af Tina Turner, som jeg engang har oplevet på Gentofte stadion med 30.00 stående tilskuere.

 

Jeg har forøvrigt også rørt ved hendes hår på restaurant Under Lindetræet i Odense, men det er en helt anden historie. Et helt udsolgt Musisk Hus var meget tilfreds med showet til stor glæde for musikchef Jesper Jul, der desværre forlader os til fordel for en stilling i Grenaa, men der findes vel også en kloning af Jesper?!