Smagning + buffet hos FRANK i Sæby med nordmænd

2019-01-16T14:26:13+00:0021. april 2007|Kaj og vin|

Anders og Marianne har mange gode venner i Stavanger. Der er tradition for, at Anders på denne årstid har en tur til Skiveren med norske gutter/gubber. I år var de 10 mand, så 4 af dem sov i hytte på Skiveren Camping, forøvrigt til stor glæde for alle.

 

I går havde de været i Skagen på Bryghus, Glaspuster Niels Olesen m.v. og spist grillet havkat ude på terrassen i Skiveren. I dag kom de efter os i bus fra Skiveren. Vi fortsatte tl FRANKs i Sæby, hvor jeg havde fået lov til at arrangere en vinsmagning med vine fra Duroché i Gevrey Chambertin, som vi indtog sammen med den store fiskebuffet, der er en ren lækkerbisken for de gode nordmænd. Vi smagte:

 

1997 Gevrey Chambertin – village

2000   –

2001   –

1997 Champeaux – 1. cru

1998 Estournelles Sct. Jacques – 1. cru

2000 Lavaut Sct. Jacques – 1. cru

1997 Charmes Chambertin – grand cru

2001 Latricieres Chambertin – grand cru

1995 Chambertin Clos de Beze – grand cru

 

Jeg vil ikke påstå, at det at drikke rødvin til fiskebuffet er verdens bedste ide, men takket være nordmændenes gode kondition og humør blev det en fin oplevelse, som FRANK skal have tak for. I bussen på vej hjem blev der stoppet, så der kunne købes kød m.v. til aftensmaden i Skiveren i det forrygende gode vejr.