Succestræner Anders Thomsen i Højt til Loftet

2019-01-17T11:55:35+00:0021. april 2007|Ledelse og kommunikation|

Til mødet i ledelsesnetværket Højt til Loftet havde jeg inviteret FOX Frederikshavns træner, Anders Thomsen, til at fortælle om livet som håndboldtræner og i dette tilfælde træner for et pigehold, der som bekendt vandt 1. division og nu skal spille i ligaen, også kaldet verdens bedste.

 

Jeg havde stillet en lang række spørgsmål til Anders om de forskellige roller, han spiller. Hvorledes træner han den enkelte spiller, holdet og hele organisationen? Hvad med kontakten til pressen m.v.

 

Han fik ordet kl. 08.30. Der blev lige tid til 20 minutters frugt og vandpause, inden han præcis kl. 12.00 afsluttede en forrygende formiddag med drøn på fremført på power point og med personligt engagement, så det var lige før, vi troede, vi var kommet til kamp. En herlig oplevelse, som alle var meget glade for. Jeg håber at få lejlighed til at bruge Anders på de andre netværk, så de kan få en opdateret udgave af en mestercoach.