Besøg hos Kirsten og Poul Horsbøl på Skagen

2007-05-23T00:00:00+00:0023. maj 2007|Kaj og familien|

Kirsten og Poul bor i dag i Nibe efter et langt liv som apoteker; bl.a. på Svanen i Frederikshavn, hvor de boede her på Orionvej. De har bygget et dejligt hus i Nibe, men har i 25 år haft time share lejlighed på Skagenklit i Gl. Skagen, og vi har fornøjelsen at blive inviteret på besøg hvert år i maj måned. Det må være den bedste årstid.

 

 

Lyset i Skagen er vidunderligt, og farverne på de gule huse er meget smukke i aftenbelysningen. Det fik vi rigtigt set i år ved, at Poul var guide på en rundtur i Gl. Skagen, hvor vi bl.a. besteg Bakken med sømærket. På trods af, at man fra deres lejlighed kigger ned på Solnedgangskiosken, svigtede solen os i år pga. skyer. Og vi fik heller ikke det berømte billede af et skib, der sejler igennem solen.

 

 

 

Til gengæld fik vi set mange store containerskibe, der sejler rundt om Grenen i forbavsende kort afstand. Et imponerende syn. Lejligheden bliver stille og roligt moderniseret år for år, så den hele tiden er up to date. Når dertil kommer lammekød fra slagter Munck, som Kirsten er en knag til at tilberede, og Poul finder gode vine fra Sigurd Müller Vinhandel, er det ikke uden grund, at vi hvert år glæder os meget til en aften på Skagenklit.